Roen napisał(a):Pomysł nawet fajny, ale czemu piszesz o tym tutaj ? Nie wykorzystujesz naszego forum jako miejsca na reklamę ? Reklamuj się na forach o MFS X.
Poza tym, co nas obchodzi, że szukacie pilota i kto do was należy.
Witam serdecznie,
Nie do końca rozumiem twój gniew.Post założyłem w Kategorii "Inne symulatory lotu" a dalej w temacie "Wirtualne grupy akrobacyjne".
Pytasz "...piszesz o tym tutaj?", jeżeli post nie jest zgodny z tematem na Państwa forum, to można go było najzwyczajniej usunąć.
Pytasz "...Nie wykorzystujesz naszego forum jako miejsca na reklamę ?", jeżeli chęć podzielenia się swoimi osiągnięciami wśród pasjonatów lotnictwa (bo jak mniemam tacy forumowicze tutaj się znajdują), jest dla kogoś odbierane jako reklama, to niech to będzie reklamą, ale ja bym to nazwał prezentacją.
Piszesz "...Poza tym, co nas obchodzi, że szukacie pilota i kto do was należy". Temat dotyczy wirtualnych grup akrobacyjnych, tak więc wypadało coś o sobie (o Nas) napisać.
Użyłeś słowa NAS. Jeżeli "Was" to nie obchodzi, to po co ten temat?
Natomiast patrząc na posty przed moim, widzę że jednak nie wszyscy są Twojego zdania, a słowo "Nas" nie jest na miejscu i nie mile jest przeze mnie odebrane.
Jednak nie przyszedłem się tutaj kłócić czy też przedrzeźniać.
Nasza działalność nie wszystkim musi się podobać, ale My jesteśmy dumni z tego co do tej pory osiągnęliśmy oraz z tego że możemy pokazać innym zagranicznym zespołom, że Polak też potrafi.
Jednakże nie ukrywam niesmaku jaki pozostanie po Twoim poście na Tym forum.
Jeżeli złamałem regulamin, to proszę o karę.
Pozdrawiam,
ROAN