Sprzątanie forum.

Tu piszcie o forum, jakie zmiany by się przydały, dodatkowe działy itp.

Sprzątanie forum.

Postprzez Zarzyk w Wto Lut 23, 2010 11:16

Witam. mam taką propozycję, aby pousuwać bezsensowne wątki, w których ktoś pisze, że ma problem, nie jasno opisując go, po czym nie odzywa się.
Kolejna sprawa, niektóre tematy powtarzają sie, bądź mają ten sam tytuł, choć problem dotyczy czegoś innego.
Przydałoby się też założyć jakiś regulamin,bo nie znalazłem, aczkolwiek forum nie posiada zbyt dużej ilości aktywnych użytkowników, więc za bardzo nie miałby się kto do niego stosować.
To takie moje propozycje.
PVA-011, F-FRTA, Zarzyk. SP-ZAK
Zarzyk
Pilot
Pilot

Dołączenie: Nie Mar 29, 2009 10:16

Re: Sprzątanie forum.

Postprzez jimmy w Wto Lut 23, 2010 20:48

Kiedyś rzeczywiście tak było:D Pilnowaliśmy na forum porządku, upominaliśmy niepokornych, zmienialiśmy nazwy wątków, a kosz zawsze był pełny (najbardziej dynamiczny dział forum), a ostatnio na forum jest mały ruch, a ja nie mam czasu. Miałem nadzieję, że problem ten rozwiąże ustanowienie nowego moderatora, ale to nic nie pomogło. Jeśli byś był zainteresowany pomocą, to zachęcamy do udzielania się na forum. Jeśli pokażesz, że jesteś aktywny na forum i stosujesz się do regulaminu, możesz zostać kiedyś adminem. A na razie, jak widzisz niepotrzebne, bezsensowne wątki, to odpowiadaj na nie i pisz jakie masz do nich uwagi.
jutro to dziś, tyle że jutro...
Awatar użytkownika
jimmy
Moderator
Moderator

Dołączenie: Czw Lip 12, 2007 0:24
Miejscowość: EPKA

Postprzez Zarzyk w Wto Lut 23, 2010 21:20

Nie chciałbym być nawet moderatorem a co dopiero adminem. Wolę zostać na razie żółtodziobem. Niestety nie znam się jeszcze do końca na samym symulatorze, a co dopiero na rozwiązywaniu problemów z nim związanych, więc mogę jedynie pomóc wskazać jakiś powtarzający się wątek.
Zarzyk
Pilot
Pilot

Postprzez Knife w Śro Lut 24, 2010 15:18

Przepraszam, że nie pilnuję porządku na forum, ale jestem zajęty walką z chorobą. Może byłoby lepiej, gdybyście wybrali wtedy kogoś zdrowego?

Planuję powrót do aktywnego udziału w życiu FGowej społeczności, prawdopodobnie wraz z wydaniem stabilnej, oficjalnej wersji 2.0 tego symulatora, ale nie mogę zagwarantować, że rzeczywiście to nastąpi. Niedługo ważne egzaminy (gimnazjalne, a poza nimi jeszcze FCE z angielskiego), więc powinienem zająć się nauką. Objawy negatywne mnie wykańczają, nie chce mi się robić kompletnie nic, więc bardzo możliwe, że nie dość, że nie powrócę do FG, to jeszcze zawalę naukę.

Co do niechcianych postów - proszę naciskać przycisk z wykrzyknikiem, służy on do zgłaszania takich sytuacji.

Na forum bywam częściej niż jest to napisane w profilu - po prostu najczęściej czytam posty bez logowania. Pisałem już o problemie z automatycznym logowaniem, ale jeśli nie można tego naprawić, to będę musiał się częściej logować ręcznie.
Image
Awatar użytkownika
Knife
Moderator
Moderator

Dołączenie: Nie Gru 30, 2007 12:21
Miejscowość: EPMM

Postprzez jimmy w Czw Lut 25, 2010 19:23

Wiem jak to jest bo sam nie mam, czasu. Niestety nasza społeczność nie jest duża więc trudno o wielu zapalonych entuzjastów
jutro to dziś, tyle że jutro...
Awatar użytkownika
jimmy
Moderator
Moderator

Dołączenie: Czw Lip 12, 2007 0:24
Miejscowość: EPKA

Postprzez Zarzyk w Czw Lut 25, 2010 23:53

To fakt. Na forum ludzie nie walą drzwiami i oknami. FlightGear niestety nie cieszy się dużą popularnością w przeciwieństwie do komercyjnych symulatorów. Przynajmniej w Polsce.

Życzę Tobie Knife powrotu do zdrowia i nie rezygnuj z FG. Gdybyś nie wspomniał, że chodzisz do gimnazjum nigdy nie podejrzewałbym, że masz 15 lat.
Zarzyk
Pilot
Pilot

Powróć do O forum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość